You're the cure, you're the pain. You're the only thing I wanna touch.

 
Jag tog med mig datorn och hotellet hade internet men orkade inte blogga, hehe. Iallafall så igår kl.8 så satt jag i bilen mot ett ställe. Jag chansade på Gränna då vi fick presentkortpå att göra egna polkagrisar i julklapp. Visade sig att jag hade rätt! Vi gjorde egna polkagrisar med piggelinsmak, det var sjukt kul men också väldigt svårt. Men det är verkligen något föreslår att ni testar. Efter det så åkte vi till Norrköping där vi bodde på hotell, där tog vi det lugnt och kollade på Mello.
Imorse så vill Casper och oliver bada i hotellets pool så medan de gjorde så gick jag, mamma och Hampus till gallerian och kollade runt. Jag hittade Malalas självbiografi, köpte den inte då jag inte har så mycket pengar men måste läsa den snart. Efter det så åkte vi hem och nu har jag äntligen landat i soffan. I bilen hem började jag skriva på en skoluppgift som jag ska försöka göra klart idag.
Imorgon börjar skolan och jag är kluven en del av mig vill ha meeeeer lov men samtidigt har jag saknat skolan lite, hehe. Men ses någon annan gång people!



RSS 2.0